Kako zaštititi privatnost kao Chaturbate model?

Chaturbate model – Jedna od ključnih stvari kada je u pitanju webcam modeling je i zaštita privatnosti. Ovaj vrlo uzbudljiv i profitabilan posao, kod većine webcam modela nosi i sumnju da će im privatnost biti narušena. Međutim, postoje vrlo efikasna rešenja kojima možete sprečiti da otkrijete svoj pravi identitet nepoznatim gledaocima. Koristeći neka od ovih rešenja, bićete u mogućnosti da se bavite webcam modelingom potpuno anonimno i diskretno, bez bojazni da će vas neko prepoznati.

U ovom tekstu će Vam biti predstavljeno kako u potpunosti zaštiti privatnost na Chaturbate-u, kao jednom od najpopularnijih sajtova za webcam modele.

Kao Chaturbate model ne otkrivajte lične podatke nikome i nikada

Naizgled banalna stvar, ali ujedno i najbitnija. Sve ostale metode zaštite privatnosti su uzaludne ukoliko prekršite ovo jednostavno pravilo. Ukoliko radite kao Chaturbate model, i otkrijete svoje lične podatke nepoznatom ili grupi nepoznatih ljudi kompromitujete sebe. Kao i na svakom drugom mestu na internetu, ostavljanje ličnih podataka na javnim mestima je izuzetno opasno. Javno objavljivanje imena, prezimena, adrese, grada vas može kompromitovati pred grupom nepoznatih ljudi. Na primer ostavljanje ličnih podataka na chatu jednostavno nije poželjno, i ne preporučuje se.

Sa druge strane,  za lične podatke koje ostavite pri registraciji na Chaturbate  , garantovana Vam je 100% diskrecija. Lični podaci su neophodni prilikom verifikacije naloga, te isplata vaših budućih zarada. Vaše lične podatke Chaturbate nikada neće ustupiti trećem licu.

Profil podešavanja i Geoblock filter na Chaturbate

Sajt nudi nekoliko odličnih opcija kojima je moguće zaštiti privatnost kao Chaturbate model.

Podešavanje profila Chaturbate modela – u cilju zaštite privatnosti, vrlo jednostavno možeš promeniti podatke na svom profilu, koji su vidljivi posetiocima. Podaci koje je preporučljivo promeniti su datum rođenja i lokacija. Ostale podatke nije neophodno menjati, i poželjno je da je profil popunjen, kako bi gledaoci mogli na najbrži način videti neke informacije o tebi (šta voliš, interesovanja i drugo).

Sasvim je dovoljno npr. promeniti lokaciju iz Serbia u Europe, time će gledaoci znati da si iz Evrope, ali ne iz Srbije. Takođe kao lokaciju možeš uneti bilo šta – što je opet preporučljivije nego ostaviti prazno polje.

Datum rođenja je dovoljno izmeniti u smislu promene meseca i dana rođenja, dok je poželjno ostaviti pravu godinu rođenja. Pravu godinu rođenja je poželjno ostaviti da bi tvoji gledaoci imali uvid stvarno koliko imaš godina. Sa druge strane, sasvim je moguće uneti bilo koji datum rođenja.

Geoblock filter – je još jedna sjajna mogućnost koju možeš iskoristiti kao Chaturbate model. U pitanju je filter kojim možete blokirati posetioce iz određenih zemalja. Spisak zemalja za čije posetioce je blokiran pristup tvojoj kameri i tvom profilu je uvek promenljiv. Uvek i lako možeš promeniti spisak zemalja čijim korisnicima ćeš onemogućiti da pristupe tvojoj kameri i profilu. Na ovaj način je tvoja diskrecija i anonimnost zagarantovana.

Geoblock filter možeš podesiti na svom Chaturbate profilu, u nekoliko koraka:

  1. Klikni na “My Profile” u gornjem desnom uglu ekrana. (slika ispod)Chaturbate model - geoblock filter
  2. Klikni na tab “Settings & Privacy” (slika ispod (1.)). Ovde pod “Block access to users in these countries” (slika ispod (2.) odeljku postoje 2 spiska zemalja – “Able to view” i “Blocked countries”.

    U “Able to view” se nalazi spisak svih zemalja iz kojih posetioci mogu da pristupe tvom profilu. U “Blocked countries” spisak zemalja za čije je posetioce pristup blokiran.Chaturbate model - Geoblock filter step 2 ipDok Geoblock filter nije aktivan sve zemlje su na “Able to view” spisku, što znači da posetioci iz svih zemalja mogu da pristupe tvom profilu i kameri. Jednostavnim klikom biraš zemlje iz “Able to view” spiska koje želiš da blokiraš. Izabrane zemlje prelaze u “Blocked countries” listu. Na slici je npr. blokiran pristup svim posetiocima iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Ovaj spisak može izgledati i drugačije. Sve zavisi od toga koje zemlje odlučiš da uključiš zabranu pristupa tvom profilu.
  3.  Na kraju, jednostavno klikni na “Update Settings” na dnu strane i tvoja podešavanja će biti sačuvana.chaturbate geo block filter update settings my profile