kako postati model chaturbate

Kako postati model? Brzo i jednostavno! Za registraciju ti je neophodno manje od 5 minuta. Neophodno je da imaš najmanje 18 godina, kako bi mogao zarađivati kao webcam model.

Najpopularniji i jedan od najboljih sajtova za webcam modele je Chaturbate.com.  U nastavku teksta će biti detaljno opisano kako Chaturbate funkcioniše.

Prijavu za webcam modela na Chaturbate.com možeš izvršiti ovde. Ukoliko ti je potrebna pomoć pri popunjavanju registracionog formulara, pogledaj uputstvo “Kako se registrovati na Chaturbate?

Šta je Chaturbate i kako funkcioniše?

Chaturbate.com je jedan od najpopularnijih svetskih webcam sajtova za odrasle. Ukoliko postaneš model na Chaturbate, ovaj sajt ti omogućava da budeš plaćen kao model za  svoj performans uživo putem web kamere. Dodatne prihode takođe možeš ostvariti prodajom videa, slika i članstvom u svom klubu. Sve ove opcije jednostavno podešavaš sa svog profila na Chaturbate.

Koji su uslovi postanem webcam model na Chaturbate?

Jedini uslov da bi postao model je Chaturbate je da imaš 18 ili više godina (punoletna/an).

Takođe da bi uspešno obavljao posao modela neophodan ti je računar (desktop računar sa web kamerom, ili laptop) i internet konekcija. To bi bilo sve!

Kako postati model na Chaturbate.com?

Postati model na Chaturbate možeš postati vrlo brzo i jednostavno (manje od 5 minuta) – jednostavnom registracijom putem formulara na njihovom sajtu – ovde.

Posle registracije, ostaje ti jedino verifikacija tvog naloga na Chaturbate – kojom dokazuješ da imaš preko 18 godina. Kada se tvoj nalog verifikuje, možeš početi da zarađuješ kao web model!

Ukoliko ti je potrebna pomoć pri registraciji pogledaj uputstvo korak po korak u “Kako se registrovati kao model na Chaturbate?

Kako postati model i koliko to košta?

Apsolutno besplatno! Dakle postati web model postaješ besplatno registracijom na Chaturbate – ovde.

Nema početnih troškova, nema skrivenih troškova, nema dodatnih mesečnih troškova i slično. Jedino što ti je neophodno su računar, kamera i internet.

Koliko mogu zaraditi kao webcam model?

Koliko možeš zaraditi kao webcam model zavisi isključivo od tebe. Dakle, gornje granice za zaradu nema – bez obzira na cifru, isplate su 2 puta mesečno! Iskusni webcam modeli u proseku zarađuju preko 100$ na sat!

Sve zavisi samo od tebe! Vrlo brzo, formiranjem redovnog kruga gledalaca, koji će te pratiti i zanimljivim webcam showom obezbedićeš sebi lepu satnicu! Vrlo brzo ćeš uvideti da za nekoliko sati ili kraće, možeš zaraditi iznos za koji neko radi ceo dan!

Kako postati model i zarađivati pristojno? Sasvim realne zarade web modela od nekoliko stotina dolara dnevno, za koje ti je  potrebno svega nekoliko sati dnevno, bez potrebe da napuštaš svoju kuću!

Diskrecija i anonimnost – pokaži kome želiš, koliko želiš

Kako postati model, a ostati anoniman i diskretno se baviti ovim poslom? Chaturbate svojim modelima nudi odličnu opciju kojom jednim klikom miša možeš blokirati posetioce iz određenih zemalja (npr. Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora…). Nijedan posetilac sa interneta, iz izabranih zemalja te neće apsolutno nikada videti. Takođe, ti kao model na Chaturbate možeš, a ne moraš nikada pokazati lice svojim gledaocima!

Ukratko rečeno,  kako postati model i dugoročno uspešno se baviti ovim poslom, uz 100% diskreciju, bez straha da će te neko videti ili prepoznati, je vrlo jednostavno.

kako postati model

100% diskrecija i anonimnost

Kako dodatno mogu zaraditi kao webcam model na Chaturbate.com?

Primarnu zaradu kao webcam model na Chaturbate ostvaruješ emitovanjem webcam show-a. Dodatne prihode možeš ostvariti prodajom svojih slika, i videa (klipova). Cenu određuješ ti!

Kako da isplatim novac sa Chaturbate.com?

Isplata novca sa Chaturbate je dva puta mesečno (svake dve sedmice). Postoji više različitih načina isplate, uvek možeš izabrati onaj način koji ti najviše odgovara:

  1. Firstchoice karticaMinimalni iznos koji možeš isplatiti na svoju Firstchoice karticu je 50$. Isplate na Firstchoice karticu su diskretne, brze i novac ti je uvek na raspolaganju.
  2. Ček – minimalni iznos za isplatu ovim načinom je 50$. Ček dobijaš poštom na kućnu adresu, i možeš ga unovčiti za keš u banci lično.
  3. Paxum – slično rešenje kao Payoneer, nešto većih provizija. Isplata ovim načinom je nakon minimalno zarađenih 100$.
  4. Bankovna transakcija – isplata direktno na tvoj račun u banci. Ovaj način isplate preko Chaturate-a važi za transakcije minimalnog iznosa od 1000$.