Kako postati muški model na Chaturbate?

Muškarac si,i voleo bi da postaneš webcam muški model na sajtu za odrasle? Da, moguće je! Nije ti potrebno iskustvo, ni izgled porno glumca. Kao  muški webcam model za odrasle imaćeš priliku da bez početnog ulaganja budeš dobro plaćen za svoj performans, pri čemu možeš ostati 100% anoniman! Ukoliko si punoletan, velika je verovatnoća da već ispunjavaš sve uslove za muškog modela! Pročitaj više u nastavku teksta.

Šta je webcam adult modeling?

muški model chaturbate male model

Webcam adult modeling (modeling na sajtovima za odrasle putem webcam-a) je posao koji možeš raditi od kuće, potpuno anonimno i 100% diskretno, a da za to budeš pristojno plaćen. Jedino je neophodno da si punoletan (18+), poseduješ računar sa web kamerom (laptop) i imaš stabilnu internet konekciju.

Tebi ostaje samo da smisliš dobar stage name prilikom registracije (tj. username ili nick), kako bi te publika lakše upamtila!

Gde mogu postati muški model putem webcam i koliko je to plaćeno?

Jedan od najboljih sajtova koji prihvata muške modele je Chaturbate, gde postoji posebna sekcija za muške modele. Da bi postao muški model na Chaturbate možeš se prijaviti besplatno preko registracionog formulara ovde, i početi da zarađuješ! Ukoliko ti je potrebna pomoć u procesu registracije pogledaj detaljno uputstvo korak po korak – ovde.

Koliko možeš zaraditi kao muški webcam model zavisi samo od tebe! Prema statistikama Chaturbate-a, zarada muških modela u proseku izgleda ovako, zavisi od godina starosti i radnih sati tokom jedne sedmice:

300-1500$ mesečne zarade, radeći nedeljno do 10 sati kao muški webcam model na Chaturbate.
400-1800$ mesečne zarade, radeći nedeljno do 10 sati kao muški webcam model na Chaturbate.
200-1600$ mesečne zarade, radeći nedeljno do 10 sati kao muški webcam model na Chaturbate.

Prosek zarada webcam modela je uzet sa prosečnog uzorka na sajtu, i naravno može odstupati. Isplate zarađenog novca su redovne – 2 puta mesečno.

Šta se tebe očekuje i koje su tvoje obaveze kao webcam modela?

Posao webcam modela je honorarni, bez ikakvih ugovornih obaveza. Dakle, možeš da radiš kada hoćeš i koliko hoćeš.  Od toga koliko radiš i načina na koji radiš kao webcam model (koliko se svidiš tvojim gledaocima) – najviše zavisi i tvoja zarada. Cilj je da pružiš dobar show svojim gledaocima. Po ostvarenom cilju, gledaoci te plaćaju tokenima, koji imaju stvarnu novčanu vrednost, a koje ti kasnije konvertuješ u  $.

Diskrecija i anonimnost na Chaturbate?

Kao webcam model imaš zagarantovanu anonimnost i diskreciju od strane Chaturbate-a, jer tvoje podatke niko i nikada neće saznati (osim ako ih ti javno ne izneseš, što nije preporučljivo!).  Svoje lične podatke nikada i nikome od gledalaca ne moraš dati, kao ni lokaciju (državu, grad) odakle si.

Na Chaturbate, takođe postoji filter kojim možeš blokirati posetioce iz određenih zemalja na svom profilu (npr. Srbija, Hrvatska, Crna Gora, Makedonija, BiH), tako da je tvoja anonimnost zagarantovana!

Pogledaj  detaljno kako postati model na Chaturbate.