Kako zaraditi novac na Chaturbate?

Kako zaraditi novac na Chaturbate?

Kako zaraditi novac na Chaturbate? Neophodno je da:

  • imaš više od 18 godina
  • želiš da radiš kao webcam model
  • poseduješ stabilnu internet konekciju i računar sa web kamerom (laptop)
  • besplatno otvoriš i verifikuješ nalog na Chaturbate – ovde (detaljno uputstvo o otvaranju naloga ovde)

 

Kako zaraditi novac kao webcam model na Chaturbate?

Primarni način zarade koji ostvaruješ na Chaturbate kao webcam model dolazi od gledalaca koji te plaćanju kada si u svojoj sobi. Webcam show može biti javnog tipa (public) ili privatan (private show).

Razlika između javnog (public) show-a i privatnog, je u tome što je u javnom showu ulaz svim gledaocima dozvoljen (što je uobičajeno i najčešće). U privatnom showu ograničeno se prikazuješ preko webcam-a isključivo osobi (ili grupi osoba) koje su u tokenima platili da prisustvuju tvom privatnom webcam showu. Naravno da li ćeš i kada aktivirati mogućnost da neko plati za privatni show odlučuješ samo ti.

Kako zaraditi dodatno kao webcam model na Chaturbate? Dodatno kao webcam model na chaturbate možeš zaraditi prodajom svojih slika, videa (klipova) i članstvom preko fan kluba (opširnije opisano dalje).

Kako zaraditi novac na Chaturbate – Kako sam plaćen kao webcam model?

Jedino i osnovno sredstvo plaćanja na Chaturbate su tokeni (tokens).

Svi registrovani korisnici Chaturbate-a imaju mogućnost da kupe tokene (koji su sredstvo plaćanja na sajtu) za pravi novac. Gledaoci koji poseduju tokene, plaćanju tebe kao webcam modela putem tokena.

Kolika je vrednost tokena (token) na Chaturbate za mene kao webcam modela?

Vrednost 1 tokena za tebe kao webcam modela (broadcastera) je 5 dolar centi. Što bi značilo da svakih 100 tokena koje zaradiš vrede 5 $ (američkih dolara), 200 tokena vredi 10$, 500 – 25 $, 1000 – 50$.

Ukupan broj tokena koji imaš na svom nalogu webcam modela na Chaturbate u svakom trenutku možeš proveriti  na svom profilu – Token Stats -> Token Balance (slika ispod).

kako zaraditi tokens chaturbate

Kako isplatiti zarađeni novac sa Chaturbate?

Isplatu novca koji si zaradio na Chaturbate, možeš zatražiti sa svog Chaturbate profila: Token stats -> Transfer Tokens (slika iznad), gde u polje “Transfer tokens to cash” uneseš željenu količinu tokena koje želiš da konvertuješ u novac. Pri tome važi da 1 token vredi 0.05$ (gore spomenuto).

Posle konverzije tokena u novac, postoji više mogućih načina da novac stigne direktno do tebe.

Načini za isplatu novca sa Chaturbate-a su:

  1. Firstchoice kartica – Nudi brz, najjeftiniji i 100% diskretan prijem novca sa Chaturbate-a. Ukoliko već nemaš Firstchoice karticu – možeš je besplatno zatražiti ovde. Minimum za isplatu na Firstchoice karticu sa Chaturbate-a je 50$.
  2. Ček – takođe jedan od standardnih metoda isplate. Minimum za isplatu čekom je 50$ zarađenih na Chaturbate-u. Ček ti stiže poštom na kućnu adresu, i neophodno ga je lično unovčiti u banci. Ček se duže čeka, uz potencijalnu nelagodnost na šalteru banke kada te pitaju odakle je uplata 😉
  3. Paxum – slično rešenje kao Firstchoice kartica, samo je minimum za isplatu 100$, nema bonusa od 25$ na prvih 100$ i provizije su nešto više.
  4. Bankovna transakcija – minimum novca za bankarsku transakciju je 1000$ na Chaturbate. Novac povlačiš direktno na devizni račun u svojoj banci. Ovo je možda najnepraktičniji i najskuplji način (provizije).

Kada mogu zatražiti isplatu sa Chaturbate-a?

Konverziju tokena u novac možeš izvršiti bilo kada. Međutim novac sa tvog Chaturbate naloga se isplaćuje 2 puta mesečno. Ukoliko zatražiš isplatu u periodu od 1-15. u mesecu, zarađen novac će ti biti isplaćen do 22. u mesecu. Isplate koje zatražiš između 16-31. u mesecu biće isplaćene do 7. dana sledećeg meseca. Isplaćena zarada najbrže je na raspolaganju ukoliko izabereš isplatu na Firstchoice karticu.

Ukoliko u periodu od 15 dana nemaš neophodan minimum za isplatu, iznos će biti prenet u sledeći obračunski period, sve dok ne skupiš minimum od 50$ (ili više u zavisnosti od načina isplate) koji je neophodan za isplatu.

Kako zaraditi dodatno kao webcam model na Chaturbatе?

Najbolja činjenica je da na Chaturbate, kao webmodel, možeš zaraditi dodatno, čak i kada nisi online!

Kako zaraditi dodatno?

Sa svog Chaturbate naloga možeš zaraditi i dodatno! Zaraditi dodatno možeš prodajom svojh slika, svojih videa (klipova), kao i naplaćivanjem članstva u svom klubu obožavalaca (fan club). Cenu svake stavke u tokenima određuješ isključivo ti!

Kada neki član kupi slike, video ili se učlani u tvoj fan klub, iznos tokena na tvom nalogu se povećava za cenu koju je član platio. Tokene koje zaradiš na ovaj način, potpuno identično konvertuješ u novac, kao i tokene zarađene u toku webcam showa.