Chaturbate zarada – kako isplatiti zaradu sa Chaturbate?

Chaturbate zarada – Kao odgovor na veliko interesovanje i različita pitanja o tome kako isplatiti zaradu od webcam modelinga sa Chaturbate, nastao je ovaj članak. Ovde ćemo pokušati objasniti koji su načini za isplatu zarade sa Chaturbate i šta je neophodno. Takođe u daljem tekstu su navedeni prednosti i mane, kao i troškovi pojedinih načina isplate novca sa Chaturbate-a.

Naravno, prvi uslov za isplatu Chaturbate zarade je da imate otvoren nalog na Chaturbate. Da bi imali mogućnost da zarađujete kao broadcaster, Vaš nalog morate verifikovati.

Ukoliko još uvek nemate otvoren nalog, možete ga otvoriti ovde. A detaljno uputstvo o registraciji i verifikaciji – možete videti ovde. (ukoliko Vam je potrebno)

Koji su načini da isplatiš svoju Chaturbate zaradu?

Chaturbate zarada se može isplatiti na jedan od ponuđenih načina:

 1. Putem Firstchoice kartice – Chaturbate zarada se prebacuje na Vašu Firstchoice karticu u roku od 24h kada je isplaćen Chaturbate.
 2. Putem čeka –  ukoliko zatražite isplatu chaturbate zarade putem čeka, možete očekivati da će biti dostavljen u periodu od 1-3 sedmice na Vašu kućnu adresu putem pošte. Ček je posle neophodno unovčiti u banci za keš. Čekovi koji dobijete poštom će biti naslovljeni na “Crosstown Services LLC”. Chaturbate neće biti nigde spomenut, tako da je Vaša privatnost i u ovom slučaju zaštićena.
 3. Paxum – je još jedna varijanta kartice na koju je moguće isplatiti. Ima slične karakteristike kao i Firstchoice kartica, slično će funkcionisati.

Postoje još neki načini da se isplati Chaturbate zarada, međutim oni su teško primenljivi ili neopravdano skupi. Ti načini su uglavnom prilagođeni američkom tržištu. (Fedex, Direct Deposit metoda i sl.)

 

Šta je neophodno da isplatiš svoju Chaturbate zaradu?

Da bi Vaša Chaturbate zarada bila isplaćena, neophodno je tokene koje ste zaradili pretvoriti u novac. Konvertovati zarađene tokene u novac možete vrlo jednostavno u svega nekoliko koraka.

Chaturbate zarada – kako konvertovati zarađene tokene u novac na Chaturbate?

 1. Kliknite na “Broadcast yourself” na vrhu stranice, dok ste logovani na Vaš Chaturbate nalog.
 2. Ispod Chatboxa, izaberite karticu “Token Stats” (kao na slici)
  chaturbate zarada tokens to cash
 3. Pod “Token Stats” Vam je prikazan “Token Balance” – što predstavlja aktuelnu količinu zarađenih tokena.
  U polju “Transfer tokens to cash” upišite iznos tokena iz gornjeg balansa koji želite da konvertujete u keš, koji će biti isplaćen.
 4. Kliknite na dugme “Convert“.

To bi bilo sve. Uspešno ste konvertovali željeni iznos tokena u novac, koji će Vam biti isplaćen.

Koliko često možeš zatražiti isplatu tvoje Chaturbate zarade?

Standardni obračunski periodi Chaturbate zarade su 2 puta mesečno (svakih 15 dana). Obračunski periodi su u intervalima 1-15.  i 16-31. u mesecu. Tokeni pretvoreni u novac će biti isplaćeni kao Chaturbate zarada modela izabranim načinom najkasnije 7 dana po završetku obračunskog perioda.

Naravno, da bi isplata bila realizovana morate imati zarađeni minimum koji je neophodan za određeni način isplate. (detaljnije u tekstu ispod)

Za svaku isplatu ćete biti obavešteni putem emaila, čim ista bude realizovana od strane Chaturbate-a.

Chaturbate zarada – koji je minimum neophodan za isplatu?

Najmanja količina zarađenog novca posle koga je moguće zatražiti isplatu (nekim od gore navedenih načina) zavisi od željenog načina isplatu.

 1. Minimum za isplatu putem Firstchoice kartice je zarađenih bar 50$ na Chaturbate.
 2. Minimum za isplatu putem poštanskog čeka je najmanje 50$.
 3. Minimum za isplatu putem Paxum-a je  minimalno 100$.

Naravno, ovo su donje granice na kojima određeni način isplate novca sa Chaturbate funkcioniše. Gornjih granica nema, tako npr. možete isplatiti jednokratno i 1000$ bez problema.

Minimalni iznos za isplatu chaturbate zarade određenim načinom možete promeniti u bilo kom trenutku, kontaktirajući chaturbate podršku. Na taj način možete čekati dok ne skupite veću količinu zarađenog novca pre pojedinačnih isplata.

Šta ukoliko je Vaša Chaturbate zarada manja od minimuma neophodnog za isplatu tokom jednog obračunskog perioda?

Ukoliko tokom jednog obračunskog perioda ne zaradite dovoljno, taj iznos će biti prenet u naredni obračunski period. Zarađeni iznos će se prenositi u naredni obračunski period sve dok se ne dostigne minimum koji može biti isplaćen. (ili koji ste Vi odredili)